Konsert

6. Desember

UTSOLGT -16. Desember CHRIS HOLSTEN

DØRENE ÅPNER 19:00 - 18 ÅRS ALDERSGRENSE - INGEN VERGEORDNING - BETJENT GARDEROBE - STÅENDE KONSERT - HC PLASSER FOR RULLESTOL

Konserten er Lørdag 16. Desember

UTSOLGT -16. Desember CHRIS HOLSTEN

Konserten er Lørdag 16. Desember

Billetter i salg fra Onsdag 6. September kl 10:00

18 Års Aldersgrense - ingen vergeordning

De siste årene har uten tvil vært omveltende for Chris Holsten, som tok steget opp og ble en av landets største artister da han slapp singelen «Smilet i ditt eget speil» i 2021. Låten lå som nummer én på radiolista i mange uker og har så langt solgt til 8x platina med 30 millioner strømminger. Han fulgte opp med singler som «For Evig» og «Slå hjerte, slå», og debutalbumet «Bak en fasade». Albumet har så langt strømmet over 80 millioner ganger (3x platina), og Holsten mottok Årets Låt og Årets Artist under P3 Gull 2022 samt Spellemannprisen for Årets Låt 2022, for andre gang på rad for «Smilet i ditt eget speil» («Hvis verden» 2020).

Siden har det gått slag i slag for artisten fra Lillestrøm og i fjoråret ble avsluttet med en utsolgt konsert i Oslo Spektrum, som var en barndomsdrøm som gikk i oppfyllelse. Nå er han klar for å fylle Oslos storstue igjen og inviterer også publikum til «REKK OPP HÅNDA TURNÉ» i konserter i fire norske og to danske byer.

«Konserter er det beste jeg vet og jeg gleder meg skikkelig til å dra ut på ny klubbturné med både nytt show og ny musikk. Gøy blir det også å prøve seg i Danmark, men aller mest stas er det nok å få spille konsert i Oslo Spektrum igjen. Den konserten i fjor er desidert min fineste konsertopplevelse hittil og i det sekundet jeg gikk av scenen bestemte jeg meg for at det skulle jeg gjøre igjen» sier artisten og fortsetter «så får man krysse fingrene for at publikum tenkte det samme og vil dele nok en kveld med oss i arenaen»

Tiden siden Oslo Spektrum konserten i fjor har artisten brukt godt og han har allerede sluppet smakebiter fra det kommende oppfølgeralbumet «Gå bli lykkelig, du» som slippes 22.september.
*Aldersgrense: 18år*

+47 994 81 500

Lignende eventer

Konsert

6. Oktober

6. Oktober Larkin Poe- Blood Harmony 2023 Tour

Konsert

7. Oktober

KVELERTAK – NY DATO 7. OKTOBER

Konsert

20. og 21. Oktober

20. og 21. Oktober DOBBELKONSERT MED HELLBILLIES

Halloweenparty

28. Oktober

28. Oktober HALLOWEEN PARTY

Forrige
Neste