FESTIVAL

24. Februar 2024

24. Februar – NIDAROCK 2024 VOL 1

DØRENE ÅPNER 17:00 - 18 ÅRS ALDERSGRENSE - INGEN VERGEORDNING - STÅENDE KONSERT - BETJENT GARDEROBE - KONSERTSTART 18:00

Lørdag 24. Februar

24. Februar – NIDAROCK 2024 VOL 1

Lørdag 24. Februar

Billettsalget er i gang

18 Års aldersgrense - ingen vergeordning

Arrangør: Trondheim Stage

NidaRock arrangeres for første gang 24. Februar 2024. Vi rigger opp 2 scener for en kveld fylt med godlyd og plass til 1800 publikummere.

Programsjef for tidens første Nidarock er ingen ringere enn Per Borten og Spidergawd som i anledning bandets 10-års jubileum har kuratert en kveld med band dem digger og har lyst at du skal få oppleve på samme plakat! 

Vi ser frem til en storskilt feiring av rocken og til å feire 10 årsdagen til Trøndelags aller feteste rockeband de siste 20 årene, som slipper sitt syvende album nå i november! 

Trondheimsbandet Spidergawd har gjennom 10 år opparbeidet seg en solid fanbase over hele Europa og fått ryktet som et av Norges aller beste liveband. De har skapt et monster av et band som gjennom sin elsk til The New Wave of British Metal, 70-talls grooves og blues og sitt intense samspill er med å redefinere lyden av dagens rockescene.  
 Spidergawd har vært produktive og slapp 4 album i sine 4 første år som band, de turnerer jevnlig over hele Europa og har spilt festivaler som Wacken, Sweden Rock, Roskilde og Tons of Rock og 10. 10.november slippes deres syvende album! 

Et annet band som feirer 10 år om dagen, er Bokassa som ble stiftet i Trondheim i 2013. Det store gjennombruddet kom i 2019 da de ble invitert av selveste Metallica til å være support på deres Europaturne som blant annet stoppet innom Granåsen med 35.000 tilskuere.  

 Siden den gang har bandet spilt noen av verdens største rocke- og metalfestivaler som Hellfest, Download, Wacken og Tons of Rock, og de har vært support for storheter som Mastodon og Judas Priest.  

 Musikkanmeldere beskriver ofte Bokassa som et band som «stonerpunk», det er groovy, catchy og hardtslående! 

16.februar neste år slipper bandets etterlengtede 3.album på Indie Recordings, tittelsporet «All Out of Dreams» kan du allerede sjekke ut på Spotify!

Black Debbath er verdensledende leverandør av Akademisk Stonerrock, Universell Riffsynsing og Norsk Barsk Metal. 

 I fjor slapp bandet sitt 9.studioalbum «Age of Kørka» hvor de like godt inntar rollen som hobby-dommedagsprofeter på sitt nye album.  

 Ulike endetidstegn belyses, og den underliggende røde tråd er som så: “hvordan har det seg at vi mennesker er mer utviklet og opplyste, men samtidig mer lettpåvirkelige, mer forfengelige og generelt tjukkere i hue enn noen gang?”. Har vi nådd ”peak smart”? Er det på tide å reversere utviklingen? Gå tilbake til goddagmannøkseskaft? Svaret er: ja.  

Årabrot består av Kjetil Nernes og Karin Park som bor og jobber i en nedlagt kirke i Djura i Sverige.  

 13. oktober slipper Årabrot sin 10. fullengder som har fått tittelen «Of Darkness And Light» og som ryktes å være en banger av en rocknroll-plate. Albumet er spilt inn i bandets studio i  

Djura Missionshus med produsenten Alain Johannes bak spakene, som tidligere har satt sin signatur på legendariske utgivelser med blant annet Queens of the Stone Age og PJ Harvey. 

 Årabrot har i 20 år vært kronisk uforutsigbart, akutt umulig, evig vanskelig og et helvete å sette i bås. Det finnes vel knapt en sjanger bandet ikke har overrumplet med sine enorme gitarforsterkere og militante riff. 

Helt siden premieren på debutsingelen Horses hos NRK Stjernepose, som kåret låten til en av de beste i 2019, har ørkenrock-beistet Slomosa fra Bergen skapt bølger i inn- og utland.  

Deres selvtitulerte debutalbum på Apollon Records sommeren 2020 fikk terningkast 6 av Bergens Tidene og 8/10 av Metal Hammer UK, og har over 7 millioner avspillinger på Spotify alene. 

Bandet spilte i 17 land i Europa i 2022 blant annet med legendene i Stöner (US), som består av tidligere Kyuss-medlem Brant Bjork og Nick Oliveri.  

 Høsten 2023 er bandet igjen på en omfattende Europaturné, denne gangen med Elder (US) og King Buffalo (USA). Våren 2024 slipper Slomosa endelig nytt album

Flere artister slippes fortløpende!

18 års aldersgrense 

Dørene åpner kl. 17:00 

Konserter fra kl. 18:00 

Ledsager gratis med gyldig ledsagerbevis 

Servering av mat og drikke

Arrangør Trondheim Stage

+47 994 81 500

Lignende eventer

konsert

2. Desember

2. DESEMBER – STIG BRENNER

UTSOLGT

6. Desember

UTSOLGT – 6. Desember DI DERRE

Helaftens Festkveld

7. Desember

7. Desember PENTHOUSE PLAYBOYS – vrikker julen inn

UTSOLGT

9. Desember

UTSOLGT – 9. Desember BJØRN EIDSVÅG OG KARI BREMNES

Forrige
Neste