UTSOLGT

9. Desember

UTSOLGT – 9. Desember BJØRN EIDSVÅG OG KARI BREMNES

DØRENE ÅPNER KL 19:00 - 18 ÅRS ALDERSRGENSE - BETJENT GARDEROBE - HC PLASSER FOR RULLESTOL - STÅENDE KONSERT

Lørdag 9. Desember

UTSOLGT – 9. Desember BJØRN EIDSVÅG OG KARI BREMNES

Lørdag 9. Desember

Billetter i salg nå

18

To av landets desidert mest populære artister de siste 30 årene.

Bjørn Eidsvåg Bjørn Eidsvåg har i vinter bare sementert sin posisjon blant landets mest populære artister. Hans tolkninger av yngre kolleger, og ikke minst disse kollegenes tolkninger av hans egne klassikere har bringt Bjørn ut til et, om mulig, enda større publikum.

Etter et halvt århundre i musikkbransjen står Bjørn Eidsvåg som en bauta i norsk musikkhistorie, og er en artist flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. I vinter er han å se i «Hver gang vi møtes» på TV2, hvor hans program hadde seerrekord og ble den mest sette episoden i programmets historie. I høst tar den folkekjære artisten med seg bandet sitt på turné, hvor publikum vil få både kjente og kjære låter, og muligens en liveversjon eller to fra «Hver gang vi møtes».

Kari Bremnes Kari Bremnes kom akkurat tilbake fra en svært vellykket turne i Tyskland. Årstid, mørketid og alt blir gjerne glemt når Kari Bremnes smeller i hop med bandet sitt, i en perfekt symbiose med lyd og lys. Vi anbefaler en lytt til hennes siste utgivelse, låten «Vårres ring» ble sluppet i 2021 – nydelig.

Den enorme spennvidden i konsertene hennes er en signatur for Kari Bremnes band. Fra det lyseste til det ganske mørke og rå. Og hele tiden med en nærhet til folk og livsskjebner. Kari har skrevet sanger i 20 år og gitt ut 15 soloalbum. Hun har i dag et større publikum enn noen gang, med et stort konsertpublikum i flere land og et platepublikum over hele verden.

Velkommen til en skikkelig fin desemberkveld med to av Norges aller fremste artister!

Viktig informasjon: Dørene til Tapperiet åpnes kl 19.00. Aldersgrense 18 år.

For info om billettsalg kontakt Dora3

+47 994 81 500

Lignende eventer

Konsert

6. Oktober

6. Oktober Larkin Poe- Blood Harmony 2023 Tour

Konsert

7. Oktober

KVELERTAK – NY DATO 7. OKTOBER

Konsert

20. og 21. Oktober

20. og 21. Oktober DOBBELKONSERT MED HELLBILLIES

Halloweenparty

28. Oktober

28. Oktober HALLOWEEN PARTY

Forrige
Neste