4. Mars Gabrielle

Trondheim Konsertkollektiv presenterer Gabrielle på Tapperiet!


Det er ti år siden Gabrielle tok det norske publikum med storm med debutalbumet ”Mildt sagt”. Med sin energiske popmusikk på bergensk, har hun fylt dansegulv over hele landet og forandret norsk pop for alltid.

Med låter som "Fem Fine Frøkner", "Mellom Skyene" og «Tenker På Deg», har hun preget hitlister og radiobølger. Hun har dessuten markert seg som en enestående live-artist og spilt for fulle hus og på de største festivalscenene landet over.

I 2019 gikk Gabrielle i en ny retning med albumet «Snart, Gabby». Albumet fikk strålende mottakelse og hun gjorde seg fortjent til hele tre Spellemannpriser, i kategoriene Årets Popartist, Årets Låtskriver og Årets Album. I kjølvannet av albumslipp tok hun med seg det nye materialet til klubbscener landet over og befestet med all mulig tydelighet sin posisjon som en av landets fremste live-artister.

Gabrielle slapp nylig sitt fjerde album – «KLIPP MEG I TI OG LIM MEG SAMMEN» – som har fått fast plass i mange norske musikkhjerter. Låter som «Det Urolige Hjertet», «Kan Du Love å Vente» og «Neil Young» har allerede blitt store radiofavoritter, og har gått i heftig rotasjon siden de ble sluppet.

De som var så heldige å sikre seg billett til den smekkfulle konserten i Dødens Dal under UKA-21, fikk seg en fest vel verdt sekseren som ble trillet av Adressa sin anmelder. Snart er Gabrielle klar for å levere store konsertopplevelser igjen – og med et ferskt album i bagasjen og helt nytt sceneshow, er det definitivt noe du ikke vil å gå glipp av!

ORDINÆRT BILLETTSALG STARTER FREDAG 29. OKTOBER, 10:00:


Billetter finner du HER


Aldersgrense 18 år

- Vergeordningen gjelder dessverre ikke på denne konserten