27. og 28. Juni Highasakite

Trondheim Stage arrangerer to magiske kvelder med Highasakite

Highasakite har brukt det siste året på å skrive ny musikk, men også

på å omarrangere en rekke låter til fantastiske og nye versjoner for en svært eksklusiv turné. Bandet, som solgte ut to konserter på Den Norske Opera

bare dager før landet lukket ned, offentliggjør nå at de tar denne turnéen

på veien i perioden X til X i et svært begrenset antall konserter og byer.

Gå ikke glipp av denne enestående sjansen til å oppleve Highasakite

i en nydelig setting og versjon du ikke har hatt muligheten til å oppleve dem i før, og som du neppe får muligheten til å oppleve igjen.

“Det mest helhetlige og gjennomført storslåtte man finner blant norske band i popsegmentet.” Slik oppsummerte iTromso.no konserten fra forrige runde, da Highasakite besøkte noen av landets største byer på sin utsolgte turné. Bl.a gjestet bandet for andre gang et utsolgt fullskala Oslo Spektrum, noe få andre band får til.

I 2019 slapp bandet albumet Uranium Heart, nok en gang til strålende anmeldelser, bl.a terningkast 5 i Aftenposten og Dagsavisen. Som vanlig fra denne kanten ble flere låter umiddelbare radiofavoritter, noe de allerede samme år fulgte opp med overraskelsesutgivelsene i det to-delte albumet The Bear Romantic I og The Bear Romantic II. Hit-singelen «Can I Be Forgiven» viste nok en gang et band som sprudlet av skaperglede. Etter den tid har Highasakite blant annet solgt ut Den Norske Opera to ganger, før de holdt en lav profil gjennom resten av 2020. Grunnen til stillheten er enkel; ikke bare har de jobbet med ny musikk, men de har også jobbet med å arrangere om låtene i en helt ny drakt som du kun kan få oppleve på denne korte turnéen.

Dørene åpner kl 19:00

Konsertstart kl 20:00

Les om våre smittevernsregler under Covid -19

Billetter- UTSOLGT

Billetter - UTSOLGT