MENYMESSA 2021

29. – 30. september

Åpningstider Onsdag 29. kl. 10 – 17 Torsdag: 30. kl. 10 – 15.30

Gratis inngang og parkering!


EN MØTEPLASS FOR BRANSJEFOLK




De besøkende er innehavere, daglig ledere, driftsledere, kjøkkensjefer, restaurantsjefer,

hovmestere, kokker, kantinebestyrere, hotellsjefer, husøkonomer fra institusjoner,

serverings- og overnattingsbedrifter. Dersom du er leverandør til storhusholdningsbransjen,

bør du benytte sjansen til å delta på denne messen for å møte aktuelle kunder fra Midt-Norge.

Det vil også være en egen avdeling for alkoholholdig drikke sentralt plassert i messehallen.

NORGESMESTERSKAP I KOKKEKUNST OG SERVITØRFAG

NM i Kokkekunst og servitørfag arrangeres for 6. gang i Trondheim under

storhusholdningsmessen MENY 2020. NM i Kokkekunst er en individuell konkurranse der vinneren i 2020 går videre til «Veien til Årets Kokk og Årets Kokk 2021».

For info om billetter og overnatting trykk her